Hilterapia® » Objednajte sa
recepcia@medante.com
+421 911 656 522
Hilterapia je prelomová terapeutická metóda, ktorá sa začína dostávať do povedomia širokej verejnosti už aj na Slovensku a v susednom Česku. Televízia Prima priniesla vo svojich večerných správach reportáž o Hilterapii, ktorú v súčasnosti využíva 6 pracovísk na území Českej republiky. Kvôli terapeutickým účinkom Hilterapie však nemusíte cestovať do zahraničia, Hilterapia je dostupná aj u nás v Bratislave na klinike MEDANTE.

Hilterapia využíva vysokú intenzitu laserového žiarenia HILT
, ktoré preniká hlboko do svalových a kostrových tkanív bez toho, aby poškodilo povrchovú vrstvu kože. Vysoko energetický laser je 10000krát výkonnejší ako bežné lasery využívané v rehabilitácii. Preniká až do hĺbky 5 až 8 cm pod povrchovú vrstvu kože bez toho, aby ju popálil alebo inak poškodil. Vďaka tomu dokáže liečiť aj tie najhlbšie tkanivá.

Hilterapia je úplne bezbolestná a príjemná. Pacienti vnímajú jej priebeh ako veľmi ľahké chvenie a pocit tepla na pokožke. Tkanivá sa počas Hilterapie zahrievajú, svaly sa uvoľňujú a bolesť sa odstraňuje na dlhý čas. Citeľné výsledky sa ukazujú už po prvej aplikácii a pacient pociťuje výraznú úľavu. Dĺžka ošetrenia je závislá od indikácie a stavu pacienta a trvá zvyčajne od 15 minút do pol hodiny podľa zvoleného liečebného protokolu. Hilterapia odstraňuje zápaly vnútorných tkanív, ktoré zároveň posilňuje a stimuluje, urýchľuje proces hojenia tkanív po úrazoch a pomáha aj chronicky chorým pacientom.

Hilterapia je populárna aj medzi profesionálnymi športovcami. V priebehu krátkej doby odstraňuje zápaly, edémy a výrony, lieči svalové preťaženia a pomáha v poúrazovej rehabilitácii, vďaka čomu sa športovci rýchlo vracajú k profesionálnej športovej činnosti.

Hilterapiu vyhľadávajú ľudia, ktorých trápia bolestivé problémy svalového a kostrového aparátu, najmä bolesť kĺbov a zápaly kĺbov, aj niekoľko rokov a vďaka účinkom laserového žiarenia HILT pociťujú v krátkom čase výraznú úľavu. Hilterapia je vhodná okrem onkologických pacientov pre všetkých. V mieste styku lasera a pokožky však nemôže byť tetovanie, ktoré obsahuje čiastočky kovu, kvôli ktorým by mohlo dôjsť k popáleniu kože.


Ďalšie články

 
Chcem sa objednať

Hilterapia® - Najúčinnejší bezbolestný spôsob ako liečiť a ukončiť bolesť